Lid worden

Om met vuurwapens te mogen schieten moet je de leeftijd van 18 jaar hebben bereikt. Ben je nog geen 18; neem dan een kijkje op onze jeugdpagina. Het is namelijk wel mogelijk om vanaf 10 jaar bij ons lid te worden met luchtschieten.

Lid worden van een schietvereniging brengt verplichtingen met zich mee. De omgang met vuurwapens legt een grote verantwoordelijkheid op je schouders. Je gedrag dient onberispelijk te zijn zowel binnen de vereniging als daarbuiten. Het dragen van bijvoorbeeld combat- of gevechtskleding is niet toegestaan. Je bent geen militair maar gewoon burger.

wil je een keertje komen kijken ben je van harte welkom voor een rondleiding en wat extra informatie. Wil je keer komen schieten om te kijken of deze sport iets voor je is, kan dit alleen op afspraak.

Mail naar opleiding en je krijgt een uitnodiging hiervoor

Op dit moment zit ons lestraject t/m augustus volgeboekt. Een afspraak maken voor een intro-les is nog wel mogelijk.

Als je komt op de vereniging vergeet dan niet om een geldig identiteitsbewijs mee te nemen! Tevens beschikken wij niet over een pinapparaat dus neem contant geld mee.

Bij binnenkomst moet je je eerst melden bij de inschrijfbalie. Het betreden van de banen zonder begeleiding van instructeur of bestuurslid is niet toegestaan. Voor degene die al aan de schietsport doen hebben wij drie verschillende banen ter beschikking voor diverse kalibers; 12m, 25m en 50m.