Club eerder gesloten

Beste leden,

Vanwege het toenemende aantal coronabesmettingen worden er weer regels aangescherpt vanuit de overheid. Zo moeten groepssporten boven de 18 jaar stoppen en worden alle competities stilgelegd.

Het beoefenen van de schietsport valt onder de regels voor zelfstandig sporten. Dit betekent dat wij open mogen blijven. Op dit moment zitten we in het zeer zorgelijke niveau van de rijksoverheid. In het niveau lockdown zullen alle binnensporten stop gezet worden, wij dus ook.

Voor nu hebben wij als club de volgende maatregelen getroffen; De club gaat om 22:00 dicht. Dit betekend dat we aan je vragen om uiterlijk om 21:45 je spullen op te ruimen en de banen schoon te maken.

Ook adviseren wij, net als de overheid, om binnen op de club een mondkapje te dragen. Zoals aangekondigd door de overheid zal dit binnenkort verplicht worden.

Veiligheid staat bij ons voorop. Wij vragen je dan ook om je medewerking en om, net als het advies al was, thuis te blijven als je verkouden bent, koorts hebt, keelpijn hebt of andere symptomen zich voordoen.

Wij hopen op jullie begrip. Voor vragen kan je terecht bij het bestuur, een email sturen of het contactformulier invullen.